Personal Brand Identity

Wist u dat u zelf uw brand bent? Iedereen heeft een verhaal, een doel een “purpose” en een reden waarom men doet wat men doet maar wat ontzettend belangrijk is, hoe “verteld” u uw verhaal? Verteld u uw verhaal dusdanig dat het ook de nodige impact achter laat? Personal Branding gaat eigenlijk om storytelling en wij kunnen u daar bij helpen.

Wilt u ontdekken hoe u overkomt op uw doelgroep?
Wat voor indruk u achter laat?
Waar men denkt dat u voor staat?
En, bereikt u uw doelgroep wel?
Weet u wie u doelgroep is?

Glamint Agency kan een online screening verzorgen en door middel van een één op één gesprek tot de juiste informatie komen. Aan de hand daar van stellen wij een Personal Brand Identity rapport op en kijken we samen wat er aangepakt moet worden.

We kijken naar de volgende punten:

-Identiteit
Ben u wie u zegt dat u bent (Mensen doen graag business met mensen die ze vertrouwen)

-Authenticiteit
Bent u authentiek in waar u voor staat (Sell your dream)

-Autoriteit
Bent u een expert in uw niche (waarom moet men juist bij u zijn?)

Samen maken wij er een mooi geheel van waardoor u zichtbaar wordt voor uw doelgroep. Heeft u een nieuw logo of nieuwe huisstijl nodig , of blijkt dat u gebaat bent bij een Virtual Assistent zodat u meer tijd heeft voor datgene waar u goed in bent, dan regelen wij dat. Blijkt dat u nieuwe foto’s nodig heeft voor uw website of online uitingen dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Glamint werkt samen met een top team om die foto’s voor u te maken. Wij werken samen met fotografe Marije van de Wetering (www.marye.nl) en fashion styliste Gülcan Gülbas (www.mijnstijlcoach.nl)

Wilt u weten hoe het staat met jouw personal Brand Identity? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

So… Are we connected?

Oh Yeah!
Not sure…