Mentoring programs

Deze programma’s zijn voor zeer gemotiveerde ondernemers die gefocust en toegewijd zijn aan het nemen van gedurfde stappen om hun brand naar een hoger niveau te tillen. Om het kwalitatief en exclusief te houden, begeleiden we slechts 5 Intensive Mentoring klanten tegelijk.

Up & Evolve  Intensive

(2 maanden programma)

Voor nieuwe of evolving brands die een basis nodig hebben. Wij werken samen met u aan een strategisch plan om ervoor te zorgen dat uw merk een solide basis heeft om op te bouwen en te groeien. Dit zal een mind-clearing, eye-opening ervaring zijn, die u zal helpen om belangrijke strategische vraagstukken te ontdekken, uw brand te definiëren en ervoor te zorgen dat u op het perfecte moment de juiste boodschap over kunt brengen aan de juiste mensen.

Dit doen we zowel persoonlijk op afspraak en eventueel via Skype/Zoom.

Kleine greep uit het mentoring programma:

– Waarom moet uw brand bestaan… wat is het doel?
– Waarom zou iemand in u of uw producten moeten geloven?
– Hoe kunt u anders zijn? Hoe onderscheidt uw brand zich van de duizenden andere brands die er zijn?
– Wie is de ideale klant van uw brand. Op wie richt uw brand zich?
– Welke producten wil deze klant niet alleen, maar realiseert zich niet dat ze ook echt nodig zijn? Wat verkoopt u eigenlijk?
– Waar zullen de klanten van uw brand de producten kopen of zoeken?
– Wanneer is de beste tijd om uw geweldige nieuwe brand te lanceren?

Kunt u niet meer wachten?

nu boeken

Create & Design Vision Quest

(4 maanden programma)

Laat uw dromen uitkomen zonder dat u de weg kwijt raakt en uzelf verliest. We zullen met u samenwerken om het beste assortiment te identificeren en een product te ontwikkelen dat uw klanten zullen omarmen. We zullen samen met u de weg van de productontwikkeling bewandelen en u begeleiden door het woud van fabrikanten, ingrediënten en regelgeving. Vanuit het geloof en vertrouwen in uw eigen product denkt u misschien dat het eenvoudig is om het merk of product in de markt te zetten, maar dat is het helaas zelden.

Veel nieuwe merken halen het niet, bestaande brands gaan verloren of ondernemers raken volledig gefrustreerd in het opstartproces. Het gaat erom dat het proces vanaf het begin met een duidelijke visie geleid wordt. Daarom zijn wij er.

Wij nemen u bij de hand en begeleiden u in dit proces zodat u veel fouten niet meer hoeft te maken.

nu boeken

Activate & Generate

(6 maanden programma)

Klaar voor de start? GO!

Voor brands die klaar zijn om de unieke boodschap (USP) van het merk over te brengen. Razendsnel leads, volgers en fans te genereren en de verkoop te laten groeien. Wij helpen u een marketing playbook te ontwikkelen zodat je brand opvalt, blijft hangen, verkoopt en iedereen het lief heeft en wil delen!

Life is about sharing and caring en wij kunnen dat als geen ander genereren.

Face to face of via Zoom|skype.

nu boeken

Your Unique Custom Made Program

(6 maanden programma)

Heeft u een geweldig concept in uw hoofd, loopt u rond met een prachtig idee maar weet u niet waar en hoe te starten? Wilt u uw unieke concept uitwerken en ontwikkelen?

We are all-in, van A tot Z. Gewoon, omdat het kan.

nu boeken

So… Are we connected?

Oh Yeah!
Not sure…