Not sure?

Soms kan het zo zijn dat wij geen match zijn, bijvoorbeeld:

Als u… een label wilt
We hebben een mindfull benadering van merkontwikkeling, dus we zullen niet werken aan ‘alleen maar een label’. Een brand is meer dan alleen een label. We richten ons op het besteden van onze tijd aan de strategie, de zorg en de samenwerking die nodig zijn om een echt levensvatbaar (beauty)merk te creëren. We nemen geen kortere weg naar het eindresultaat.

Als u… het gisteren klaar wou hebben
Helaas. Het creëren van een strategisch gepositioneerd en onderscheidend (beauty)merk is een proces dat tijd vergt. Ons proces vergt minimaal 8-12 weken, en haasten is gewoon geen optie. Als een potentiële klant naar de finish wil racen zonder de nodige tijd te besteden aan het creëren van iets geweldigs samen, dan zijn we niet de juiste keuze.

Als u… niet bereid bent te investeren
Als een potentiële klant niet bereid is om te investeren in de kwaliteit van een strategisch ontwikkeld (beauty)merk, dan is de kans groot dat hij de waarde van wat wij aanbieden niet waardeert, of de tijd en middelen begrijpt die nodig zijn om een levensvatbaar, onderscheidend beautymerk te creëren.

Als je… niet gelooft in ons werk
Bepaalde facetten van ons proces kunnen vervelend lijken voor sommige potentiële klanten, en sommige aspecten gaan zelfs in tegen de gebruikelijke denk-en werkwijze. Het spreekt voor zich dat vertrouwen een absoluut essentieel ingrediënt is in de relatie met onze klanten. 

Als we… niet dezelfde waarden hebben
Misschien wil een potentiële klant dat we zijn concurrentie kopiëren, of dat we wilde medische claims maken, of lijken ze de balans van werken en leven niet te waarderen en willen ze ons om 2 uur ’s nachts bereiken. Misschien is de potentiële klant opdringerig of onbeleefd. Hoe dan ook, het komt neer op een mis-match van persoonlijkheid en waarden.

Helaas dan zijn wij geen match.

Maar bij enige twijfel kunt u ons gewoon bellen of een mailtje sturen.
Vult u dan uw gegevens in en laten wij dan een afspraak plannen om de mogelijkheden te bespreken.
U ben van harte welkom!