Brand Develop Programs

Voor nieuwe of groeiende brands die ervaren professionals nodig hebben om het totale concept voor u uit te voeren. We besteden onze tijd en middelen aan slechts 1 full-service klant per keer.

Full Service Essentials

(3-6 maanden)

Dit zal een mindblowing, eye-opening ervaring zijn, die u zal helpen om de belangrijkste strategische vragen te ontdekken, te definiëren en te verwoorden om uw brand te focussen en ervoor te zorgen dat u de juiste boodschap met de juiste producten op de juiste manier en op het juiste moment aan de juiste mensen presenteert.

We beginnen met het Intensive Mentoring Programma en werken samen met u aan een strategisch plan om ervoor te zorgen dat uw brand een solide basis heeft om op te bouwen en te groeien.

Full Service Essentials levert u:

1. BRAND FOUNDATION BLUEPRINT- onderzoek en ontwikkeling van een basisdocument dat alle essentiële elementen van de identiteit en strategie van uw brand samenbrengt.

2. LOGO DESIGN / UPDATE – ontwerp van de visuele identiteit van uw brand

3. CREATIVE STYLE GUIDE – ontwikkeling van duidelijke richtlijnen voor de communicatie van uw merk, waarin het gebruik van standaardlogo’s en standaardlettertypen en -kleuren worden beschreven, evenals een brand style board.

4. IDEAL CUSTOMER PROFILE – consumentenonderzoek en het creëren van een gedetailleerd consumentenprofiel om te dienen als referentie en herinnering aan wie u daadwerkelijk verkoopt.

5. PRODUCT ARCHITECTURE – ontwikkeling van een doordacht en eenvoudig te volgen organisatie van uw productportfolio

6. S.W.O.T. ANALYSIS – evaluatie van de sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen van uw brand

7. CRITICAL MILESTONE LAUNCH TIMELINE – schatting van wanneer uw brand in de wereld kan worden gelanceerd, en de kritische stappen die we zullen nemen om u daar te krijgen

Bent u klaar om uw strategische focus te ondekken? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Build your brand Essential

(4 maanden programma)

Een product of brand realiseren…Het lijkt soms gekkenwerk. Waar moet u beginnen, bij wie moet u zijn?

We have been there done that! Voor drukke (beauty)merken die ervaren professionals nodig hebben om het allemaal voor elkaar te krijgen.

We werken samen met u om het beste assortiment te identificeren en een product te ontwikkelen dat uw klanten zeker zal doen juichen van opwinding. We lopen met u mee op de weg naar productontwikkeling en begeleiden u door het woud van fabrikanten en ingrediënten en regelgeving.

Strategische stap:
– Productconcept & Herkenning
– Formulering en Testen
– Verpakking & Ingrediënten
– Naam ontwikkeling & USP
– Labelontwerp & Visuals
– Kosten & Prijzen
– Productie
– Voorwaarden

Full-Service leveringen:
– Product Profiel & Development verloop
– Productnaamgeving & Beschikbaarheidsonderzoek
– Productbeschrijvingen & Naam registraties
– Verpakking aanvragen & Bestellen
– Labelontwerp
– Beoordeling van de regelgeving voor labels
– Kostenbeheersing
– Prijsaanbevelingen per distributiekanaal
– Volledig projectmanagement (tot 3 maanden)
– Product Fotografie
– EAN codes aanvragen

Klaar om samen uw brand te realiseren? Vul dan hieronder uw e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Full Play Essential

(6 maanden programma)

Marketing strategie om de groei van uw brand te stimuleren. We gaan met u mee om uw strategie te ontwikkelen of uit te voeren met een plan zodat uw brand opvalt, iedereen het onthoudt, en het verkoopt. Ze kunnen er niet meer omheen.

We gebruiken beide kanten van onze hersenen (analyse & creativiteit) om uw brand voort te stuwen met een stap-voor-stap programma dat is ontworpen om de unieke boodschap van uw merk te verspreiden, leads en een crazy hype te genereren en de verkoop van producten naar nieuwe hoogtes te laten groeien.

Van concept naar sales opvolging, Glamint staat naast u, loopt voor u en staat voor u klaar.

Strategische full focus:
– Ontwerp van de website
– Marketingkalender & budget
– Social Media & Content Strategie & Planning
– Public Relations Strategie & Planning
– E-mailmarketingstrategie & -planning
– Marketing / Promotie Campagnes
– Inkoop beurzen
– Retailstrategie
– Reclamestrategie
– Vermogensontwikkeling
– Distributie & Logistiek

Ready, let’s go. Vul hieronder uw e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Custom Made Essential 2.0

We ontwikkelen een programma op maat voor elke individuele klant, dat de planning en uitvoering van 6 van de hierboven genoemde gebieden kan omvatten.  Let wel, iedere klant en iedere strategie is anders! We gaan samen kijken waar we gaan beginnen.

Wilt u eerst meer weten? Let’s schedule a call!

So… Are we connected?

Oh Yeah!
Not sure…